matriculacio1415Els informem que a partir del dia 07 d’abril i fins el 14 del mateix mes es poden presentar a la secretaria del col·legi les instàncies ja complimentades dels alumnes que el proper curs escolar desitgen estar matriculats al nostre centre.
Per tal d’evitar llargues cues i de poder atendre a totes les famílies amb la màxima flexibilitat hem establert una sèrie de torns per tal de que les famílies pugen demanar cita on ser atesos.

Si vostés volen matricular al seu fill o filla al nostre centre com a primera opció cal passen per l’escola i ens indiquen dia i hora en la que volen entregar la seua petició; nosaltres li farem la reserva i li donarem nota on es farà constar el moment en que hem quedat per presentar la documentació.

Si no poden passar pel centre també es pot fer la reserva cridant al telèfon de l’escola, 962 566 540 o omplint el formulari des de la pestanya superior de la web «Pregunta’ns» indicant-nos dia i hora que volen ser atesos i nosaltres ens posarem en contacte a vostés informant-los dels possibles moments en que podem quedar per tal d’arreplegar la documentació.

Si necessiten qualsevol aclariment quedem a la seua disposició tant de forma personal al col·legi, per telèfon o mitjançant la web.