Daily Archives: 8 de junio de 2023

Informant de la nova ajuda econòmica per a la compra de material escolar no curricular el proper curs escolar.

 

Benvolgudes famílies,

Us informem sobre la nova ajuda econòmica que ha convocat Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a l’adquisició de material escolar no curricular, destinada a l’alumnat que, estant escolaritzat en els nivells d’Educació Infantil: segon cicle i l’Educació Primària als centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana, i que siga beneficiari d’una ajuda completa de menjador escolar.

Aquesta ajuda es podrà sol·licitar per al curs 2023-2024, a través de l’esborrany de la beca del menjador i caldrà les famílies marquen la casella corresponent de l’ajuda de material escolar, sense necessitat de presentar més documentació.
(Si ja està presentat l’esborrany en Secretaria, a data d’avuí, no cal presentes nova petició, d’ofici les marcarem nosaltres totes les ja presentades)

Les persones que presenten nova sol·licitud d’ajuda de menjador escolar hauran d’emplenar i presentar, a més de la sol·licitud del menjador, aquesta nova sol·licitud d’ajuda de material escolar, la qual pots descarregar-te picant ACÍ

Pots demanar aquesta ajuda respectant aquest calendari i horari:

L’import total de les ajudes es distribuirà proporcionalment entre totes les persones sol·licitants que complisquen amb les obligacions i els requisits per a ser beneficiàries de l’ajuda, amb un import màxim individualitzat de 30 euros.

La justificació de l’ajuda es realitzarà mitjançant la presentació en el centre docent de la factura de la compra a nom de la persona sol·licitant, entre els dies 11 i 29 de setembre de 2023.

L’abonament de les ajudes es realitzarà a través dels centres educatius, una vegada comprovada la documentació justificativa presentada d’acord amb el que es preveu en l’apartat anterior, una vegada rebuda la transferència de l’import de les ajudes.

A les reunions de final de curs vos donarem més informació. 

Salutacions ben cordials. 

PAYASOSPITAL VISITA EL SANCHIS !!


GRACIAS  A  PAYASOSPITAL  POR  HACERNOS  REÍR, PERO SOBRETODO POR REGALAR ALEGRÍA A TOD@S LOS NIÑ@S  DEL  SANCHIS !!

Los PAYASOS, vestidos de doctores con batas de colorines,  forman dúos cómicos y divertidos, visitan a los niños enfermos en el Hospital y los hacen felices por un rato.
Nuestro COLE colaboró estas Navidades con PAYASOSPITAL. Gracias a nuestra AMPA y a las FAMILIAS del centro que con la compra de calendarios contribuimos con Payasospital  y aportamos nuestro granito de arena a su labor tan importante …

La ONG valenciana PAYASOSPITAL recibió el Premio Max de Carácter Social 2023, un reconocimiento a sus 25 años de trabajo continuado en hospitales pediátricos de la Comunitat Valenciana.
ENHORABUENA  PAYASOSPITAL !!!