Graduació 2023 en Educació Infantil en el CEIP M. SANCHIS ALMIÑANO
El dimecres 14  de Juny ha estat carregat d’emocions i comiats, es graduaven els alumnes/as d’INFANTIL de 5 ANYS del nostre COL·LE. El nostre alumnat ha crescut al costat de les seues TUTORES, MªJOSÉ i ANNA i es troben preparats per al seu pas a Primària.

Els nostres XIQUETS i XIQUETES del 2023 es van graduar en companyia de les seues FAMÍLIES i al costat dels seus companys i companyes van gaudir d’un dia molt especial. Ha sigut un comiat ple d’emocions, abraçades i somriures, que estem convençuts que els nostres alumnes no oblidaran.

5 ANYS  A

5 ANYS  B

Gràcies FAMÍLIES !!
ENHORABONA i MOLTA SORT a l’alumnat d’INFANTIL de 5 ANYS,
ens veiem en PRIMÀRIA !!!
Moltes felicitats a les Tutores per la gran labor realitzada!!
Posted in: Actividades.
Last Modified: junio 19, 2023