cap-menjadorInformem a totes les famílies que els seus fills o filles siguen usuaris del menjador que fa uns instants hem enviat al seu correu electrònic informació sobre el rebut del menjador a carregar-vos, si és el cas, el proper dia 10 d’octubre al vostre compte bancari.

Recordeu que l’alumnat que és fixe paga de bestreta, mentre que l’usuari ocasional paga a mes vençut.

És molt important si el teu fill o filla és usuari fixe del menjador avises abans de les 09:15 hores el dies que no vaja a assistir al menjador, per tal de que nosaltres no li encomanem el menú i vos els descomptem del rebut del proper mes.

Quedem a la vostra disposició demà dia 01 i el proper dia 02 d’octubre de 09:10 a 10:00 hores per aclarir qualsevol dubte sobre el rebut enviat.

Si vols conèixer el menú del menjador per al proper mes d’octubre pica ACÍ o consulta-lo dins la pestanya superior del «Menjador».