En castellano más adelante.

Benvolguda família,

Aquest matí s’ha publicat el Reial Decret 115/2022, de 08 de febrer i la Resolució de 09 de febrer del Secretari Autonòmic d’Educació i la Secretària Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic en relació a l’ús de les mascaretes.

El resum d’aquesta normativa és:

Donat que l’alumnat podrà llevar-se la mascareta a l’aire lliure vos aconsellem duguen al menys una altra de reserva i una borsa de tela o paper per tal de guardar-la al moment d’estar al pati o, si el considereu, una cinta per tal de dur-la penjada al coll.

Salutacions ben cordials.

L’equip directiu del Centre.

 

Estimada familia,

Esta mañana se ha publicado el Real Decreto 115/2022, de o8 de febrero y la Resolución del Secretario Autonómico de Educación y la Secretaria Autonómica de Salud Pública y del Sistema Sanitario Público en relación al uso de las mascarillas.

El resumen de esta normativa es:

Dado que el alumnado podrá quitarse la mascarilla al aire libre os aconsejamos traigan, al menos, una más de reserva y una bolsita de tela o de papel para guardarla en el momento de estar en el patio, o si así lo consideráis, una cinta para llevarla colgada al cuello.

Saludos cordiales.

El equipo directivo del Colegio.