En castellano más adelante.

Benvolgudes famílies,

Dies passats vam repartir-vos informació sobre l’administració de la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 per a les vostres filles o fills, hores d’ara hi hem detectada una errada a l’escrit repartit en format paper, essent correcta la informació publicada en el web del Centre el passat dia 07 de febrer.

Per tal motiu repartirem hui dimecres 09 de febrer la informació completa sobre l’administració de la segona dosi novament i també us adjuntarem nova autorització per rebre la segona dosi de la vacuna que cal omplir i signar les famílies de 4t, 5é i 6é d’Educació Primària.
Sense aquesta no es podrà rebre la segona dosi.

Podeu descarregar-vos des d’ACÍ el model complet de la informació per a les famílies sobre la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 i el també des d’ACÍ el model de l’autorització que cal emplenar i signar.

Recordeu que és obligatori acompanye l’alumna o alumne que hi vaja a rebre la dosi de la vacuna una persona adulta i que cal informar de quí serà aquesta omplint i signant la part de baix d’aquest full informatiu.

Demanant-vos disculpes quede a la vostra disposició.

El director.

 

Estimadas familias,

Días pasados os repartirmos información sobre la administración de la segunda dosis de la vacuna frente el COVID-19 para vuestras hijas o hijos. Ahora hemos detectado un error en el escrito repartido en formato papel, siendo correcta la información publicada en la web del Centro el pasado día 07 de febrero.

Por tal motivo repartiremos hoy miércoles 09 de febrero la información completa sobre la administración de la segunda dosis nuevamente y también os adjuntaremos nueva autorización para recibir la segunda dosis de la vacuna que deben rellenar y firmar las familias de 4º, 5º y 6º de Educación Primaria.
Sin esta autorización no se podrá recibir la segunda dosis de la vacuna.

Podéis descargaros desde AQUÍ el modelo completo de la información para las familias sobre la segunda dosis de la vacuna ante el COVID-19 y también desde AQUÍ el modelo de la autorización que debe rellenarse y firmarse obligatoriamente.

Recordad que es obligatorio acompañar a la alumna o alumno que vaya a recibir la dosis de la vacuna una persona adulta y debéis informar al colegio de quién será esta rellenando y firmando la parte de abajo de esta  hoja informativa.

Pidiéndoos disculpas quedo a vuestra disposición.

El director.