Bonvolgudes famílies,

Passat dia 02 de febrer vam enviar un escrit informatiu i una autorització a totes les famílies dels nivells de quart, cinqué i sisé curs d’Educació Primària informant-vos de que el proper divendres 11 de febrer serà administrada la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 al nostre centre pel personal sanitari que es desplaçara del Centre de Salut de la nostra localitat.

A més de l’alumnat d’aquest grups podrà rebre la primera dosi de la vacuna aquell alumne que per diferents motius no se li va poder administrar en el seu moment. Si alguna alumna o alumne va infectar-se de la COVID-19 abans de l’administració de la vacuna, se li administrarà una sola dosi de vacuna a partir de les 8 setmanes després del diagnòstic de la infecció.

Als següent enllaços podràs descarregar el full informatiu sobre la vacuna i el document d’autorització de la vacunació de menors a l’àmbit escolar tant en valencià com en castellà:

Informació sobre la vacunació en valencià.
Informació sobre la vacunació en castellà.

Autorització de la vacunació en valencià (model 01/02/2022)
Autorització de la vacunació en castellà (model 01/02/2022)

NO PODRÀ VACUNAR-SE CAP ALUMNE QUE NO DISPOSE DE L’AUTORITZACIÓ SIGNADA.

Tota alumna o alumne haura d’anar acompanyat d’un familiar, o de qualsevol altra persona adulta en la qual hagen delegat els seus representants legals, al moment de la vacunació. 
Si no li acompanya cap persona adulta no se li podrà administrar la seua dosi.
Des del Centre hem preparat un escrit informatiu per indicar quina persona serà la que acompanye a la vostra filla al moment de l’administració de la vacuna. Aquest escrit vos serà repartit aquesta vesprada per l’alumnat de 4t, 5é i 6é curs i també vos el podeu descarregar des d’ACÍ.

Aquest escrit cal entregar-lo complimentat i signat com a molt tard proper dimecres 09 de febrer a les 09:00 hores a la tutora o tutor corresponent. Si la vostra filla o fill va a rebre la primera dosi i és 5INFA, 1PRIA, 1PRIB, 2PRIA, 2PRIB, 3PRIA o 3PRIB, cal o bé vos descarregueu l’autorització d’acompanyament o se la demaneu a la vostra tutora.

L’horari aproximat per vacunar els diferents grups proper divendres 11 de febrer és el següent:

5INFB: de 08:50 a 09:05 hores.
4PRIA: de 09:05 a 09:15 hores.
6PRIA: de 09:15 a 09:25 hores.
6PRIC: de 09:25 a 09:35 hores.
4PRIB: de 09:35 a 09:45 hores.
5PRIA: de 09:45 a 09:55 hores.
6PRIB: de 09:55 a 10:05 hores.
5PRIB: de 10:05 a 10:15 hores.
Primera dosi d’altres cursos: a partir de les 10:15 hores.

Es demana a la persona que hi vaja a acompanyar a l’alumna o alumne siga a la porta B d’accés al recinte escolar amb la suficient antelació i es recorda que els horaris establerts són una orientació.
PER AGILITZAR EL PROCÉS I EVITAR ERRADES AL REGISTRE, ÉS RECOMANABLE QUE LA PERSONA ADULTA QUI ACOMPANYE A L’ALUMNA O ALUMNE A LA VACUNACIÓ VINGA AMB LA TARGETA SIP DE LA PERSONA QUE VA A REBRE LA VACUNA.

Moltes gràcies per la vostra ajuda i col·laboració en benefici de tota la nostra Comunitat Educativa.

Salut i salutacions!!!