Daily Archives: 9 de febrero de 2022

Sobre l’ús de les mascaretes a partir del 10 de febrer al nostre Centre.

En castellano más adelante.

Benvolguda família,

Aquest matí s’ha publicat el Reial Decret 115/2022, de 08 de febrer i la Resolució de 09 de febrer del Secretari Autonòmic d’Educació i la Secretària Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic en relació a l’ús de les mascaretes.

El resum d’aquesta normativa és:

Donat que l’alumnat podrà llevar-se la mascareta a l’aire lliure vos aconsellem duguen al menys una altra de reserva i una borsa de tela o paper per tal de guardar-la al moment d’estar al pati o, si el considereu, una cinta per tal de dur-la penjada al coll.

Salutacions ben cordials.

L’equip directiu del Centre.

 

Estimada familia,

Esta mañana se ha publicado el Real Decreto 115/2022, de o8 de febrero y la Resolución del Secretario Autonómico de Educación y la Secretaria Autonómica de Salud Pública y del Sistema Sanitario Público en relación al uso de las mascarillas.

El resumen de esta normativa es:

Dado que el alumnado podrá quitarse la mascarilla al aire libre os aconsejamos traigan, al menos, una más de reserva y una bolsita de tela o de papel para guardarla en el momento de estar en el patio, o si así lo consideráis, una cinta para llevarla colgada al cuello.

Saludos cordiales.

El equipo directivo del Colegio.

 

DETECTADA UNA ERRADA A LA INFORMACIÓ SOBRE L’ADMINISTRACIÓ DE LA SEGONA DOSI DE LA VACUNA FRONT LA COVID-19.

En castellano más adelante.

Benvolgudes famílies,

Dies passats vam repartir-vos informació sobre l’administració de la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 per a les vostres filles o fills, hores d’ara hi hem detectada una errada a l’escrit repartit en format paper, essent correcta la informació publicada en el web del Centre el passat dia 07 de febrer.

Per tal motiu repartirem hui dimecres 09 de febrer la informació completa sobre l’administració de la segona dosi novament i també us adjuntarem nova autorització per rebre la segona dosi de la vacuna que cal omplir i signar les famílies de 4t, 5é i 6é d’Educació Primària.
Sense aquesta no es podrà rebre la segona dosi.

Podeu descarregar-vos des d’ACÍ el model complet de la informació per a les famílies sobre la segona dosi de la vacuna front la COVID-19 i el també des d’ACÍ el model de l’autorització que cal emplenar i signar.

Recordeu que és obligatori acompanye l’alumna o alumne que hi vaja a rebre la dosi de la vacuna una persona adulta i que cal informar de quí serà aquesta omplint i signant la part de baix d’aquest full informatiu.

Demanant-vos disculpes quede a la vostra disposició.

El director.

 

Estimadas familias,

Días pasados os repartirmos información sobre la administración de la segunda dosis de la vacuna frente el COVID-19 para vuestras hijas o hijos. Ahora hemos detectado un error en el escrito repartido en formato papel, siendo correcta la información publicada en la web del Centro el pasado día 07 de febrero.

Por tal motivo repartiremos hoy miércoles 09 de febrero la información completa sobre la administración de la segunda dosis nuevamente y también os adjuntaremos nueva autorización para recibir la segunda dosis de la vacuna que deben rellenar y firmar las familias de 4º, 5º y 6º de Educación Primaria.
Sin esta autorización no se podrá recibir la segunda dosis de la vacuna.

Podéis descargaros desde AQUÍ el modelo completo de la información para las familias sobre la segunda dosis de la vacuna ante el COVID-19 y también desde AQUÍ el modelo de la autorización que debe rellenarse y firmarse obligatoriamente.

Recordad que es obligatorio acompañar a la alumna o alumno que vaya a recibir la dosis de la vacuna una persona adulta y debéis informar al colegio de quién será esta rellenando y firmando la parte de abajo de esta  hoja informativa.

Pidiéndoos disculpas quedo a vuestra disposición.

El director.