Dies passats es va repartir a l’alumnat de 5 anys d’Educació Infantil i a l’alumnat des de primer fins a tercer d’Educació Primària un full informatiu i una autorització perquè cada família complimente i signe indicant si vol vacunar front la COVID-19 a la seua filla o fill.

Hores d’ara no sabem quin dia es durà a terme la vacunació, però al moment en que nosaltres rebem la informació vos la farem aplegar mitjançant la tutora de la vostra filla o fill i per l’aplicació del Web Família d’ITACA.

Un familiar major d’edat podrà acompanyar la xiqueta o xiquet duran el moment de la inoculació de la vacuna. Si vols assistir caldrà hi sigues a l’hora que t’indicarem al punt de concentració que ja vos comunicarem i complint totes les normes sanitàries establertes accediràs al centre evitant en tot moment les concentracions per tal de minimitzar el risc de contagi front aquesta nova variant Omicron.

Si la teua filla o fill és de quart, cinquè o sisè d’Educació Primària i no va rebre la seua primera dosis el passat mes de desembre per qualsevol motiu i ara vols que li siga administrada la vacuna sols cal informes a la tutora o tutor, li entregues complimentada i signada l’autorització i serà vacunada o vacunat a la propera sessió.

Al següent enllaç pots descarregar-te el full informatiu sobre la vacunació i el full d’autorització per rebre o no la vacuna.

A aquest virus el parem entre totes i tots!!!