Daily Archives: 27 de marzo de 2013

El menú del menjador del mes d’abril i sobre el rebut del menjador del mes de març.

005-IMG_0920

Us informem que ja està a la vostra disposició el menú del menjador del mes d’abril, el qual el podeu consultar en la pestanya de «menjador» a l’apartat de «menús». Recorda que pots consultar el menú directament a la web d’IRCO, SL identificant-te com «va3079» i amb la contrasenya «4937» sense les cometes.

Abans del dia 30 de març us farem aplegar al vostre correu electrònic la liquidación de la quantitat a pagar per vosaltres el proper dia 05 d’abril corresponent als menús encomanats pels usuaris fixes d’aquell mes i per la quantitat a pagar si és que el vostre fill o filla ha segut usuari ocasional del menjador durant aquest mes de març.

Donat que a l’abril hi són les vacances de Pasqua us podrem atendre el proper dia 02 d’abril de 10:30 hores fins les 12:00 hores al cas de que hi detecteu qualsevol errada en la liquidació passant-se per l’escola. També us podrem atendre enviant un correu electrònic mitjançant el formulari d’aquesta web o al correu electrònic del menjador. (menjadorsanchis@gmail.com)

Recordeu que les vacances de Pasqua van des del 28 de març fins el 08 d’abril, per tant el primer dia de classe i de menjador serà el dimarts 09 d’abril.

L’Encarregada del Menjador.