Des del curs passat vam posar en marxa un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’ Educació Física amb una samarreta tècnica de qualitat amb el logotip del centre.

            Aquest curs 2016-2017, el professorat del col·legi i amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte.      

Si el curs passat ja hi estaves al centre segurament ja comprares la teua samarreta. Si aquest curs vols comprar-ne una altra ara és el moment de fer la comanda… Tant a les 09:00 com a les 13:00 hores, des del dimecres 20 fins divendres 22, serà  personal de l’AMPA a la vostra disposició al rebredor de l’edifici de primària perquè pugues provar-li al teu fill o filla la samarreta i faces la reserva.

            El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà de sis euros.

  Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis aquest curs escolar el preu per samarreta és de dos euros, ja que hi estan subvencionades pel centre. Si vas fer la comanda al mes de juliol, no fa falta tornes a reservar-la, ja que als llistats ja figura la vostra reserva, el que sí has de fer és passar a l’horari establert per tal de pagar-la.

            Rebeu una cordial salutació.