comedor10

Ja hem penjat a la pestanya del «Menjador» el menú corresponent al mes de gener.

Ahir, dia 28 dels corrents, vàrem enviar al vostre correu electrònic la nota indicant la quantitat a pagar per vosaltres el proper dia 10 de gener, si és que el vostre fill o filla ha utilitzat el servei de menjador com a usuari ocasional durant el mes de desembre o si és fixe al menjador el mes de gener.
Donat que hores d’ara hi estem de vacances, si tens qualsevol dubte referit a la nota enviada ahir pots posar-te en contacte mitjançant el correu electrònic del menjador els dies 29, 30 o 31 de desembre i nosaltres vos contestarem al vostre correu el més ràpid possible.

Aprofitem aquesta entrada per comentar-vos que si el vostre banc ha canviat de nom recentment i per tant vos han canviat el nombre del compter bancari, ens feu aplegar el nou per tal d’enviar-vos els rebuts directament al nou compter i així evitar possibles problemes a l’hora de carregar els rebuts.

Desitgem les vacances de Nadal siguen de molt de profit per tots vosaltres i esperem que el 2014 vinga carregat de salut per tota la comunitat educativa que conforma el CEIP «Maestro Sanchis Almiñano».