El proper dijous dia 25 d’octubre, per la vesprada, l’alumnat de les dues classes de primer de primària participaran en un contacontes al voltant dels diversos tipus de famílies que es podem trobar actualment al nostre voltant.

Aquest contacontes està relacionat directament amb una col·lecció de llibres publicats per dues mestres d’Educació Primària, Tonyi Cardona i Natàlia Ferrús.
Tonyi Cardona és una mestra que fa ja quasi vint anys va estar a la nostra escola, impartint l’especialitat de música al Sanchis.

Una vegada finalitzen les classes, eixe mateix dijous 25 d’octubre, a la biblioteca del centre comptarem amb la presència de les dues autores de «Contes familiars» i amb Alba Bla, il·lustradora dels contes,  per realitzar-nos la presentació de tota la col·lecció a les famílies d’Educació Infantil i del Primer Cicle d’Educació Primària i a tot el personal docent de la localitat que vullga participar. 

Aquesta col·lecció de contes es va poder fer realitat gràcies a una campanya de cooperació col·lectiva en internet, a la que diverses persones van posar xicotetes quantitats de diners fins poder aconseguir la publicació i impressió d’aquests contes.

Si vols, t’esperem el proper dijous 25 d’octubre a la presentació dels contes.