Us donem la benvinguda a un nou curs escolar en la vostra escola, que hi és el Sanchis i comencem informant-vos que la Conselleria ha comunicada la resolució provisional de les beques de menjador. Seguidament trobaràs informació de l’alumnat amb la puntuació provisional obtinguda en un llistat i altra relació amb l’alumnat que presenta qualsevol tipus de problema a la seua sol·licitud i que cal siga corregida abans del dia 13 de setembre per tal de poder optar a l’ajuda.

Si vols consultar el llistat amb la puntuació provisional obtinguda pica ACÍ i descarregaràs l’arxiu.

Si vols consultar el llistat de beques que hores d’ara presenten qualsevol problema i que cal esmenar abans del dia 13, pica ACÍ i trobaràs l’arxiu a les descàrregues.
(El primer dia de classe donarem més informació amb una nota a cada família afectada).

Si el vostre fill o filla no hi és en cap de les relacions anteriors, i vas demanar l’ajuda, passa’t per Secretaria.

La Conselleria no ha informat de la puntuació que tal d’aconseguir  cada tipus de beca.

Si Conselleria continua marcant els mateixos criteris de puntuació del curs passat, les beques es concediran a partir de 8 punts.

Una vegada es publique la resolució definitiva publicarem les quanties de les beques i la puntuació que cal obtenir per a fer ús d’elles.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte o ajudar-vos en la correcció de les esmenes, al cas de que la vostra petició siga al llistat de beques no admeses.

Properament, des del servei del menjador, vos serà enviada més informació al vostre correu personal relativa al rebut a passar-vos properament corresponent al mes de setembre, si és que el vostre fill o filla es queda al menjador, segons la informació de que hores d’ara disposem.

Salutacions  ben cordials.