Estimades famílies,

Donada la situació de tancament del centre, el Claustre de docents ja hi està treballant per garantir el dret fonamental de l’educació malgrat les extraordinàries circumstàncies en les quals ens trobem actualment.

El professorat del centre utilitzarà per comunicar-se amb les famílies el portal web ITACA FAMÍLIA i el blog del nostre centre, a més de qualsevol altra ferramenta que cada mestra o mestra considere d’interés.

Hores d’ara totes les tutores i tutors han enviat al vostre ITACA FAMÍLIA una comunicació, però estan comprovant o que no heu accedit o no les heu contestat…

Preguem a totes les famílies del nostre centre entren a l’aplicació d’ITACA FAMÍLIA i comproven que poden accedir.

Recordeu que pot accedir tant la mare como el pare.

Des de la secretaria del centre facilitem l’accés a l’aplicació des del mateix moment en que es matricula l’alumne, si és que les famílies ens autoritzen. Per tal motiu, segurament, ja vos hi hem enviada la contrasenya, però si no la recordes la pots recuperar introduint el teu NIF o NIE a l’apartat d’usuari i picar baix  on diu «He oblidat la meua contrasenya». El sistema et demanarà el teu correu electrònic i si ja estàs donat d’alta prèviament, el sistema te’n enviarà una de nova.

Les mares o pares que disposen de NIE tenen que afegir un zero entre la primera lletra i el primer número del seu document.
Quedaria de la següent forma: Z01234….

Si el sistema no reconeix el teu correu electrònic és que no estàs donada d’alta prèviament al sistema i cal et donem d’alta. Per fer-ho sols cal envies un correu electrònic a menjadorsanchis@gmail.com  demanant l’accés indicant-nos nom i curs de l’alumne.

Una vegada donats d’alta és molt important canvies la contrasenya per una més personal i fàcil de recordar i et subscrigues a: faltes, comunicats i avaluació i així rebràs un correu electrònic cada vegada que es publiquen noves faltes, comunicats o les notes de l’alumnat.

Per accedir a aquest apartat pica dalt on està el teu nom i marca les caselles de Qualificacions, Faltes i Comunicacions.

Mitjançant aquesta aplicació podràs posar-te en contacte amb el professorat del teu fill o filla fent el següent recorregut:

Pica sobre el nom del teu fill o filla–>pestanya assignatures–>busca la mestra o mestre en qui vullgues contactar–>enviar missatge.

A més, el proper dissabte dia 28 de març, totes les famílies de l’alumnat de primària rebran el butlletí de qualificacions de la segona avaluació per ITACA FAMÍLIA. Si marques la casella de subscripció a Avaluació rebràs un correu electrònic comunicant-te que les qualificacions ja hi són publicades.

No oblideu que el sistema permet que tant la mare com el pare disposen d’accés individualitzat.

És molt important que totes les famílies puguen accedir a ITACA FAMÍLIA per tal de poder estar sempre informades i informats!!!