Al Diari Oficial de Generalitat Valenciana d’avuí s’ha publicada la Resolució de 15 de maig de 2020 on es dicten instruccions respecte el procediment d’admissió de l’alumnat per al curs 2020-2021.

El calendari per realitzar la petició al procés d’admissió aquest any serà del 08 al 16 de juny, tal i com ja vos vam informar.

LA PRESENTACIÓ SERÀ DE FORMA TELEMÀTICA

Per complimentar i presentar la sol·licitud és necessari disposar d’una «clau d’admissió«, la qual podràs crear-te amb certificat digital, Cl@ve, DNI amb IDESP, NIE amb IXESP o Certificat de ciutadania europea.

SI NO DISPOSES DEL CERTIFICAT DIGITAL EL POTS ACONSEGUIR A L’AJUNTAMENT D’ALAQUÀS, PERÒ CAL RESERVAR CITA CRIDANT ALS TELÈFONS: 961 519 400 O AL 647 276 002.

Si vols més informació sobre què és l’IDESP, l’IXESP o sobre el Certificat de Registre de ciutadania europea pica ACÍ i en les descàrregues del teu ordinador obtindràs la informació. 

Si disposes únicament de Passaport o no no tens possibilitats d’accés a mitjans electrònics cal crides al 962 566 540 o al 686 723 750 i reserves cita prèvia per ser atés al centre entre el 08 i el 16 de juny entre les 10:00 i les 13 hores.

Encara no està publicat l’enllaç per poder accedir a la plataforma on realitzar la petició. Quan es publique vos informarem.

Les famílies participants rebran en l’adreça de correu electrònic que faciliten el resultat del procés d’admissió.

NO CAL APORTAR CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE LES CIRCUMSTÀNCIES AL·LEGADES A LA SOL·LICITUD.
SI LA SITUACIÓ SANITÀRIA HO PERMET S’ENTREGARÀ AL MOMENT DE LA MATRÍCULA.

Si vols més informació del nostre infantil mira el següent vídeo: