La Conselleria ha posat en marxa un nou espai web per informar les famílies que van a participar al procés d’admissió de cara al proper curs escolar 2020-2021.

Pots consultar totes les novetats picant ACÍ

Us recordem que per a participar al procés cal disposar de:

  • «Clau d’admissió» per a cada sol·licitud que necessites omplir, la qual podràs aconseguir disposant de DNI,NIE, DNIe, o qualsevol certificat digital.
    (Si no pots identificar-te amb qualsevol del documents citants anteriorment és necessari et passes pel centre, però recorda que cal demanar cita prèvia enviant correu electrònic a menjadorsanchis@gmail.com o cridant al telèfon 962 566 540 per les vesprades)
    Aquesta pàgina estarà activa a partir de les 09:00 hores del dia 08 de juny de 2020.
  • Una vegada disposes de la «Clau d’admissió» cal entres a altra pàgina web per complimentar la sol·licitud de forma telemàtica a l’adreça que serà activa també el dia 08 de juny a partir de les 09:00 hores.
    (Ja posarem l’enllaç quan siga activada)A més, aquest matí la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha realitzat el sorteig davant de notari per desempatar quan hi ha peticions al procés d’admissió amb la mateixa puntuació.

Les lletres resultants han estat «QU» per al primer cognom i «OO» per al segon cognom.
D’aquesta forma s’ordenarà el primer cognom en cas d’obtenir la mateixa puntuació partint de les lletres QU i si tenen el mateix primer cognom s’ordenarà el segon cognom partint de les lletres OO.

Cal recordar que s’ha modificat la fórmula del sorteig per fer-lo encara més just, optant per un sistema de doble lletra en lloc d’una sola.

Continuarem informant-vos!