Us informem que el proper dia 28 de març ITACA farà pública les qualificacions corresponents a la segona avaluació de tot el nostre alumnat d’Educació Primària d’aquest curs 2012-2013.
El sistema us farà aplegar al vostre correu una comunicació indicant-vos que ja estan publicades les notes i us remetrà un enllaç per tal de que les pugueu consultar. (El dia anterior els vostres fills i/o filles us habran entregat els butlletins d’informació sobre l’avaluació en paper).
Si no vos aplega el correu pot ser que no sigau donant d’alta al servei i caldrà passar per la Secretaria del col·legi qualsevol dia de 09:10 a 10:00 hores amb el vostre document personal d’identitat per tal de poder donar-vos d’alta al servei i cal tenir actiu un correu electrònic personal, ja que serà en ell on rebreu el correu que la informació continguda al vostre ITACA FAMÍLIES ha canviat.
A més de l’enllaç que vos enviara el sistema ITACA FAMÍLIES podeu consultar la informació en ell continguda picant sobre la icona que hi està a la part de baixa d’aquesta entrada, la qual vos emportarà a la web i per tal d’accedir cal identificar-se amb el vostre número d’identificació personal i la contrasenya personal vostra.
Poden accedir al sistema ITACA FAMÍLIA tant el pare com la mare de l’alumne, sempre que els dos hagen obtinguda la contrasenya d’accés de forma individual.
Pots trobar més informació sobre aquest servei picant ACÍ.
Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol problema o dubte que ITACA FAMÍLIA us puga ocasionar.

ITACAFAMILIA