Aquest matí a les 13:15 hores s’ha publicat el Cens provisional de les persones amb dret a vot per la consulta a les famílies del proper dia 27 de febrer.

Podeu consultar el Cens provisional picant ACÍ o consultar-lo al tauler d’anuncis del Centre.

El cens s’ha publicat adoptant les cauteles necessàries sobre protecció de dades que estableix la disposició addicional setena de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.

Per tal de facilitar-vos la consulta us informem que les persones que disposen de Document Nacional d’Identitat espanyol veuran el seu DNI amb els quatre primers caracters ocults amb asteriscs, seguidament podreu comprovar els quatre digits del vostre número i finalitzarà amb dos asteriscs més. 

Un exemple de com consultar el vostre DNI espanyol seria el següent:
Imagina’t que el teu número del Document Nacional d’Identitat espanyol fos: 12.345.678-Ñ.
A eixe número cal afegir-li davant un «0» per convertir-lo en 012345678Ñ.
Cal ocultar-li els quatre primers caracters i els dos últims, quedant per a la consulta així:

NIF: ****4567**

Si disposes de Número d’Identificació d’Estranger (NIE) el teu número es publicarà mostrant primerament cinc asteriscs, seguit dels quatre dígits visibles i ocultant-se el darrer caràcter amb un asterisc.

Un exemple de com es veurà el número d’un NIE pot ser el següent:
Si disposares d’un NIE amb el següent número: F12345678Ç, aquest s’ocultaria amagant amb asteriscs el cinc primers i el darrer caracter, mostrant-se així:

NIE: *****5678*

Si disposes de Passaport el teu número es publicarà mostrant primerament sis asteriscs, seguit dels quatre dígits finals visibles.

Un exemple de com es veurà el número d’un Passaport pot ser el següent:
Si disposares d’un passaport amb menys de deu caracters, aquest es completarà amb els zeros necessaris al davant del teu número. Si el teu número fos el 00123AB45Ñ, aquest s’ocultaria amagant amb asteriscs el sis primers caracters i es mostraria així:

PASAPORTE: ******B45Ñ

Front el Cens Provisional publicat huí es poden presentar reclamacions fins les 16:30 hores del proper dilluns dia 13 de febrer.

Ja hi són a la vostra disposició les paperetes de votació, el sobres i la informació per si voleu votar per correu certificat a la secretaria de la nostra escola.

Salutacions ben cordials.

El president de la Comissió de Coordinació del procés electoral.