Benvolguda família,
Volem informar-vos de que aquesta vesprada s’ha celebrat un Consell Escolar ordinari i s’ha acordat…
1.- … el valorar positivament el funcionament de l’escola durant el passat quadrimestre d’aquest curs des de la vesant de l’horari, de l’alumnat, del professorat i de les famílies, incidint-se en que hi som a la vostra disposició en tot allò que necessiteu, especialment les tutores o tutors de les vostres filles o fills i la direcció del Centre.
2.- … avaluar positivament la Programació General Anual, el Pla d’Actuació de la Millora i el Pla d’Atenció a la Diversitat i Inclusió Educativa dut a terme el passat quadrimestre.
3.- … l’aprovació per unanimitat del membres presents de l’estat comptable a 31 de desembre de 2022, el pressupost econòmic per l’any 2023 i l’estat econòmic i de funcionament del menjador fins el passat dia 31 de desembre.
4.- … informar positivament la gestió municipal respecte el centre.
5.- … aprovar per unanimitat de les persones presents al Consell Escolar dels Principis sobre l’Organització i el Funcionament del Consell Escolar.
6.- … informar de la presentació de la documentació necessària per demanar l’autorització per fer la consulta a les famílies per modificar el proper curs escolar l’horari del centre a Jornada Continuada i de les accions a realitzar properament.
Salutacions ben cordials.