Aquestá és una Sirena Musical molt especial!!!

Aquesta setmana l’encarregat de triar la cançó amb la que entrarem i eixirem de classe és el nostre conserge David.

DSC00866Des d’aquestes línies volem agrair-li l’esforç que fa dia a dia per tal de que l’escola funcione cada vegada millor. Vos assegurem que  sense una persona dedicada a la seua tasca, tal i com ell ho fa, seria difícil que el Sanchis estiguera com està.
Sols cal veure que la primera persona que et trobes quan aplegues a la nostra escola és a ell i de segur que sempre sap resoldre els teus dubtes o trobar la solució a qualsevol de les preguntes que li pugues fer.

Moltes gràcies David per la teua dedicació i professionalitat.

 

La cançó per ell triada és «La Marxa Imperial de la Guerra de les Galaxies». Aquest tema el va composar John Williams i va sonar per primera vegada a la pel·lícula «La Guerra de les Galaxies. Episodi V: L’imperi contraataca» i va ser el tema musical central.

indicedvEl tema que anem a sentir és la banda sonora original de la pel·lícula, si la vols escoltar la tens a la teua disposició picant ACÍ.

No volem deixar passar el moment per recordar alguns dels personantges de la sèrie amb més personalitat i que no són dels principals:

maestroyodaEl Mestre Yoda

r2d2_c3po2

O els divertits R2D2 i C3PO.
(Si voleu conèixer una anècdota sobre el nom de R2D2 i els doblatges de les pel·lícules parleu amb Verónica, la nostra especialista en anglés…)

Si vols, també la pots practicar amb la flauta… ací tens la partitura:

La Marcha Imperial Partitura de Oboe The Imperial March Darth Vader Theme Oboe sheet music-1

Que la força vos acompanye durant aquesta setmana!!!

Posted in: Noticias.
Last Modified: mayo 31, 2014