radioRadio Futura és un grup musical de rock espanyol format al 1979 i que va ser tot un referent als anys 80 i 90 i de la Moguda Madrilenya.

En un principi la seua música tenia influències de la música contemporània europea, especialment de la música anglesa, però poc a poc van anar girant la seua música fins apropar-se a estructures musicals amb arrels més sudamericanes, iniciant el conegut rock latino.

El grup es va disoldre al 1992, però ens va deixar temes molt coneguts, tal i com són: «Veneno en la Piel», «La canción de Juan Perro» i el tema que aquesta setmana anem a escoltar…

ESCUELA DE CALOR!!!

Per la propera setmana està previst que també faça calor i sols dimecres i divendres no aplegarem als 30 graus de màxima i ens pot ploure dimarts i dimecres.
Si vols conèixer la predicció metereològica pels propers dies en Alaquàs ho pots fer picant ACÍ amb les dades facilitades per l’Agència Estatal de Metereologia del Ministeri d’Agricultura, Alimenació i Medi Ambient del govern d’Espanya.

La sort que tenim al Sanchis és que totes les aules i dependències disposen d’aire condicionat i de ventiladors i encara que faça calor al pati podem estar en classe sense patir-la!!!