Demà 20 de novembre és celebra a tot el món el Dia Universal dels drets dels Infants i al Sanchis també volem celebrar-ho.
Al llarg d’aquesta setmana s’han realitzat murals commemoratius a les classes, confecció de pins i lectura de poemes entre altres coses.
Una altra activitat molt significativa és la signatura d’un pacte entre totes les persones que formem la classe amb el compromís de respectar els drets i responsabilitats sobre la Convenció dels Drets dels Infants.

indicediLa celebració de dies universals està motivada pel desig social de donar un impuls positiu al reconeixement de drets i a la millora de qualitat de vida de col·lectius generalment desfavorits i en procés de legitimació com a subjectes actius, i al treball ecològic i preventiu que cal desenvolupar a través de la promoció de temàtiques generalistes.
Sense cap dubte, la infància, com a col·lectiu social, pot inscriure’s històricament en l’apartat de desfavorits, i la seua vulnerabilitat al llarg dels segles continua fent necessària una dedicació específica, una discriminació positiva en les celebracions socials.
El Dia Universal de la Infància se celebra el 20 de novembre perquè eixe mateix dia de l’any 1959 es va signar la Declaració Universal del Drets de l’Infant; a l’any 1979  l’Organització de les Nacions Unides va establir novament el 20 de novembre el Dia Universal dels Infants i també altre 20 de novembre de l’any 1989, trenta anys més tard d’haver-se signada la Declaració Universal, es va adoptar la Convenció dels drets de l’infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides.

14682_cat_ADAPTA_300_300Els drets més importants de tots els xiques i xiquetes els tenim resumits a la següent imatge:

rlDonat que volem que es note, ja que és un motiu molt important, demà dijous, a més de tot allò treballat a les classes sonarà a la Sirena Musical unes cançons molt especials durant totes les entrades i les eixides. I sols ho faran eixe dia!!!
A primera hora del matí sentirem:

I finalitzarem el dia amb:

De segur que no et deixarà indiferent!!!

Captura de pantalla 2014-11-18 a las 21.26.45