Captura de pantalla 2015-09-24 a las 21.10.25Amb la finalitat de conciliar la vida laboral i personal de les nostres famílies, tant pel pare com per la mare de qualsevol alumne de nostre centre, per tal de que poden tenir accés a la informació acadèmica del seu fill o filla posem a la seua disposició la web “Itaca Familia“, lloc on podran obtenir informació sobre les qualificacions obtingudes pels seus fills o filles al final de l’avaluació, les faltes d’assistència i de les informacions que els docents els envien.
(Si tenen dos o més fills, en un sols accés, poden obtenir tota la informació de tots els seus fills o filles)

Si vostés volen utilitzar aquest servei gratuït tan sols cal òmpliguen l’escrit que poden descarregar-se  des del següent enllaç:
Sol-licitud accés web “Itaca Família”

La gran majoria de les nostres famílies ja estan donades d’alta al servei, ja que al moment que matriculem als seus fills o filles els demanem aquest consentiment i li enviem la contrasenya d’accés.

Si no recorden la contrasenya o no van demanar utilitzar aquest servei i ara sí que ho necessiten, tan sols cal òmpliguen i entreguen a la Secretaria la sol·licitud abans indicada complimentada i signada.
(Preguem escriguen el correu electrònic on van a rebre la contrasenya en majúscula, per tal evitar errades d’interpretació)

Una vegada rebuda la seua sol·licitud nosaltres li enviarem la contrasenya al seu correu electrònic de forma automatitzada en un termini inferior a 24 hores.
Seguidament li aconsellem entren a la web d’Itaca Família i la canvien per altra més fàcil de recorda per vostés i es susbcriguen a notes, faltes i avisos, així cada vegada que es produisca una novetat seran informats mitjançant correu electrònic a la seua bústia.

Quedem a la seua disposició per aclarir qualsevol dubte relacionat amb aquest tema.