familiaLa Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport té a disposició de les famílies un web on es pot consultar informació acadèmica dels vostres fills i filles matriculats al nostre col·legi.

Normalment, quan matriculem al Sanchis a qualsevol alumne, si els pares així ho demanen, ja els donem d’alta al servei i de forma totalment automatitzada us envia ITACA la contrasenya d’accés.
Aquest servei el pot utilitzar tant el pare com la mare de l’alumne i si així ho desitgen, els dos.
Des del centre considerem que és una eina molt important per tal de rebre informació les famílies, ja que en ella apareixen les activitats extraescolars programades per al present curs, les faltes d’assistència de cada alumne, si és el cas, i es publiquen les notes al final de l’avaluació.
A més els i les docents, si ho estimen convenient, poden posar-se en contacte amb vosaltres.

Una vegada donats d’alta al sistema us aconsellem canvieu la contrasenya per una altra més fàcil de recordar i vos subscrigueu per tal de rebre les novetats en el moment que es publiquen les notes, faltes, avisos…

Si no recordes la contrasenya d’accés, abans de tornar a demanar-nos el donar-se d’alta novament al servei, és convenient entres al web d’Itaca Família i escrigues el teu NIF a l’apartat d’usuari i piques  sobre:
Ha oblidat la contrasenya?

Captura de pantalla 2014-12-13 a las 12.47.19El sistema t’enviarà una nova contrasenya d’accés al teu correu electrònic.

Si no estàs donat d’alta al servei caldrà imprimir, complimentar, signar i entregar en Secretaria el full de petició per tal de poder accedir per primera vegada a Itaca Família.
Pots descarregar-lo directament picant sobre aquesta imatge:

Captura de pantalla 2014-12-13 a las 12.37.49Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte relacionat amb el web d’Itaca Família.