Benvolgudes famílies,

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport va posar en marxa per aquest curs escolar unes noves ajudes per la compra de material escolar aquest curs 2023-2024 des de tres anys fins al sisé curs d’Educació Primària, tal i com vos vam informar el passat dia 08 de juny de 2023 a la nostra web.

La tramitació d’aquesta ajuda s’ha fet de forma paral·lela a la petició de la beca del menjador.

HORES D’ARA HI SOM A L’ESPERA DE LA PUBLICACIÓ DEFINITIVA DE LES BEQUES DE MENJADOR, ja que en ella figurarà també l’alumnat que té concedida la beca del material escolar. 

El material que es podrà comprar en aquesta ajuda és: aquarel·les, agendes, argila, bolígrafs, calculadores, carpetes, cartolines, compàs, diccionaris, estoig, folis, gomes, instruments musicals, jocs didàctics, llapis, llapis de colors, gomets, llibretes, mapes, material de plàstica, pegaments, pinzells, plastilina, regles, trencaclosques, retoladors, tissores, maquinetes de fer punta…

No és subvencionable l’adquisició de material informàtic.

Una vegada es publique la resolució de la concessió de les ajudes de material, disposareu d’un termini de 10 dies per presentar la FACTURA a nom de la persona sol·licitant on s’especificarà el material adquirit.

NO SERÀ ADMÉS CAP TÍQUET DE CAIXA O QUALSEVOL ALTRE DOCUMENT QUE NO SIGA UNA FACTURA.

L’alumnat d’Educació Infantil rebrà més informació a les properes reunions amb les tutores i demanem no compren per ara cap material.

L’alumnat d’Educació Primària comprarà el material segons els llistats publicats junt el llistat de llibres de text per al present curs escolar, els quals hi són a la vostra disposició a la web del centre.

Quan es publique la resolució d’alumnat que té concedida l’ajuda per la compra de material escolar vos donarem més informació per aquest mateix mitjà.

Salutacions ben cordials.