Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir del proper dia 02 d’octubre i fins el 31 de maig de 2024 l’horari del Centre serà de jornada partida amb el següent horari:

Entrada pel matí: tots els dies a les 09:00 hores.
Eixida al migdia dilluns, dimarts, dimecres i dijous: 12:45 hores.
Per les vesprada de dilluns, dimarts, dimecres i dijous les classes s’inicien a les 15:00 hores i finalitzen a les 16:30 hores.
Divendres per les vesprades no hi ha classe.

Disposem de servei de menjador al migdia i divendres podreu recollir les vostres filles o fills entre les 15:00 i les 15:30 hores, si és que es queda a dinar.

PREGUEM LA MÀXIMA PUNTUALITAT TANT A LES ENTRADES COM A LES EIXIDES DE L’ALUMNAT. 

Com a novetat d’aquest curs us informem que les famílies podran accedir al recinte escolar a recollir les seues filles o fills des del moment que el conserge òbriga les portes exteriors.

Una vegada l’alumnat finalitze les classes serà acompanyat pel docent corresponent a l’exterior de l’edifici i es repartirà de forma ordenada l’alumnat a les famílies que hi serà a la zona d’espera indicada seguidament.

Les famílies de 2 anys, 3 anys i 5INF-A romandran a la zona de jocs infantil del pati d’Educació Infantil deixant espai lliure per tal de que les mestres puguen repartir el seu alumnat.

Les famílies de 4 anys i 5INF-B romandreu a la part exterior de la tanca de separació del pati d’Educació Infantil, ja que l’alumnat estarà junt la seua mestra dins el pati d’Infantil.

Les famílies de l’alumnat de 1r, 2n, 5é i 6é d’Educació Primària romandran a la zona asfaltada front l’edifici d’Educació Primària i no accedireu a la pista de bàsquet ni de voleibol.

Les famílies de 3r i 4t d’Educació Primària esperareu junt la tanca de l’Institut i front la porta d’eixida de l’edifici d’Educació Primària.

S’aconsella les famílies amb dos o tres filles o fills primer recolliu al més menut i després al més major.

EL PUNT DE TROBADA DEIXARÀ DE FUNCIONAR I LES FAMÍLIES SÓN LES QUE TENEN QUE RECOLLIR A LES SEUES FILLES O FILLS.

L’eixida dels divendres, donat que hi ha servei de menjador, l’alumnat serà acompanyat pel docent que li corresponga a la porta exterior del recinte i entregat a la persona responsable d’ella o ell.

Al plànol següent trobareu les zones d’espera establertes.

Salutacions ben cordials.