Captura-de-pantalla-2015-04-04-07.21.24Des de l’Ajuntament de la localitat s’ha enviada una circular a totes les famílies amb fills i filles de tres per al proper curs escolar on s’indica que per visitar el centre cal posar-se en contacte amb el centre i reservar cita…

No fa falta es pose en contacte amb nosaltres per visitar el col·legi, és molt més fàcil:

Si vostè vol visitar el centre o parlar amb el director passe qualsevol vesprada, a partir de les 17:00 hores, quedem a la seua disposició, i el director personalment els mostrarà les nostres aules i dependències.
També anirà contestant les preguntes o dubtes relatius al procés d’admissió o sobre l’educació oferida al Sanchis.

El Sanchis sempre té les seues portes obertes!

painting-911804_640El que sí cal fer si vol presentar la sol·licitud a la nostra escola és contactar amb nosaltres i reservar cita per tal d’entregar la documentació per evitar-los cues innecessàries.

Es pot reservar cita per entregar la sol·licitud i la documentació cridant per telèfon al 962 566 540 o des de la pestanya «Pregunta’ns» del nostre blog.