El dia 31 d’octubre per la vesprada va ser la jornada de cloenda del Halloween 2013 organitzat aquest curs des del departament d’anglés i amb la col·laboració i ajuda de la resta de docents del centre.
Des de fa un dies s’ha treballat tot allò relatiu a aquesta celebració des de l’assignatura d’anglés i des de la resta d’assignatures, segons l’edat de l’alumnat.
Gràcies a aquest esforç en Educació Infantil s’han fet una corona molt divertida i les classes han estat molt decorades. S’han fet activitats plàstiques pels alumnes, les quals han servit per treballar la lectura i l’escriptura també.
Seguidament us presentem un recull fotogràfic:Al Primer Cicle d’Educació Primària, a més del treball fet en anglés han decorat les classes i el seu corredor. Ahir per la vesprada gaudiren d’una pel·li molt divertida i els va visitar una bruixa molt bona i simpàtica:El Segon Cicle també ha decorat el seu corredor i les seues classes. Dirigits per la mestra d’anglés, Paqui, s’han atrevit amb un ball. Us mostrem com anaven de disfressats moments abans de l’estrena:

El ball ha segut molt divertit, si vols, el pots tornar a veure’l picant sobre la imatge següent:
VIDEO 2CICLE-021També us deixem unes fotos del ball:

Al Tercer Cicle el treball ha consitit en decorant les classes i el seu corredor. Era fantàstica l’ambientació aconseguida.
Bon treball el vostre!!!

L’alumnat de cinqué, coordinats per Paqui i Gregorio, ens han preparat una poesia sobre el Halloween.
Si vols, pots tornar a veure-la:

VIDEO 5PIL-022 VIDEO 5PIP-023
Happy Halloween!!!