Els carrers d’Alaquàs s’han omplit d’un continuu riu de xiquetes i xiquets cap el castell d’Alaquàs, ja que aquest matí s’ha celebrada la jornada electoral per triar els 21 representants del Consell de Xiquetes i Xiquets del nostre municipi.

Aquest Consell facilita la participació de tot l’alumnat de primària per tal de construir un millor poble donant les seues idees i suggeriments a les reunions bimestrals que es realitzen, per tal de que l’Ajuntament conega de primera mà, els interessos i inquietuts de tots els ciutadans i ciutadanes de 6 a 12 anys.

Al Sanchis s’han presentat un gran nombre d’alumnes que volen participar com a conselleres i consellers, i inclús, es va fer necessari fer eleccions primàries per triar l’alumnat que ens representaria. 
Però la gran festa ha segut aquest matí anant al castell per triar les persones que ens representaran al Consell:

El nostre centre també ha estat representat amb membres a la mesa electoral:
Moltes gràcies per la vostra col·laboració, treball i paciència!

Mentre la nostra escola hi estava votant, Elvira García, alcaldessa d’Alaquàs, s’ha acostat al castell per conèixer com anava la jornada electoral i algunes xiquetes i xiquets s’han fet una foto amb ella: 

Ara sols ens falta conèixer l’alumnat de la nostra escola que obtindrà l’acta de consellera o conseller al Consell de Xiquetes i Xiquets d’Alaquàs.