Estimades famílies,

Us informem que hem enviat al vostre correu electrònic informació sobre el rebut del menjador a pagar el proper dia 10 de novembre, si és que el vostre fill o filla és usuari o usuària del menjador de la nostra escola.

Si detecteu qualsevol errada al rebut enviat quedem a la vostra disposició el proper dilluns 05 de novembre de 09:10 a 10:00 hores o de 12:45 a 13:30 hores que aclarir qualsevol dubte per tal d’aclarir la liquidació realitzada.

Donat que el passat divendres 19 d’octubre es tancà l’escola, per la possibilitat de fortes pluges a la nostra localitat, si és que el vostre fill o filla tenia menú encomanat, ja vos l’hem compensat al rebut enviat.

Si vols consultar el menú preparat per al proper mes de novembre pots fer-ho picant ACÍ.

 

(Foto realitzada per rawpixell)

Aprofitem el correu per informar que consultat el departament d’Educació i el departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alaquàs no s’ha detectat cap problema relacionat amb la distribució de l’agua corrent a la nostra localitat i que es continua vigilant el tractament de l’aigua per evitar qualsevol molèstia a la població.