Passat dijous, dia 22 de novembre, l’alumnat de quart d’Educació Primària va realitzar un esmorzar cardiosaludable al menjador del nostre centre.

L’esmorzar es va iniciar poc després de les 10:00 hores amb l’explicació per part de En Bernardo Ferrer Ferrer, president de la «Fundació Agricultura i Medi Ambient de la Comunitat Valenciana» d’AVA-ASAJA dels beneficis de pendre una alimentació saludable i els hàbits que totes les persones caldria seguirem dia a dia, per tal de fer un menjar més cardiosaludable.

A més, també va participar a l’esmorzar Pepe Pons, delegat local de l’Associació Valenciana d’Agricutura.

Bernardo Ferrer ens va parlar de la importància dels productes agrícoles valencians, de la seua transformació en sucs o en altres productes, tal i com és el codony, la mel o l’oli i de les bondats de la dieta mediterrània.

Una vegada finalitzades les explicacions vam passar a pendre el nostre esmorzar. 

Ja amb totes les forces recuperades vam eixir al pati del col·legi i al nostre particular hort vam plantar amb l’ajuda de Bernardo i Pepe un bon grapat de llavors d’alls, faves i encisams de distintes varietats. 

Coneguem la dieta mediterrània de primera mà!

Molt agraïdes i agraïts li quedem a la Fundació Agricultura i Medi Ambient de la Comunitat Valenciana.