Estimades famílies,

Amb la present entrada us informem que demà 01 d’octubre s’inicien al Sanchis les classes de matí i vesprada i per tant el servei del menjador escolar funcionarà des de les 12:45 fins les 15:30 hores de dilluns a dijous i els divendres des de les 13:00 hores fins les 15:30 hores.

Si voleu podeu consultar el menú del mes d’octubre picant ACÍ o entrant a la pàgina del menjador i consultar l’apartat dels menús.

Al llarg de la vesprada de hui vos enviarem el rebut del menjador a carregar-vos al vostre compte bancari el proper dia 10 d’octubre al vostre correu electrònic. Si hi ha qualsevol dubte respecte la informació enviada quedem a la vostra disposició el dia 01 d’octubre de 09:10 fins les 10:00 hores o de les 12:45 fins les 13:30 hores. (Recordeu que es cobra de bestreta a l’alumnat que siga fixe al menjador i a les persones que es queden de forma esporàdica a mes vençut. És molt important que si la teua filla o fill és usuari fixe al menjador aviseu el dia que no es quede per tal de no encomanar-li el menú i compensar-vos-el al mes següent)

Us recordem que les xiquetes i xiquets de tres anys, si així ho demanen les famílies, poden fer siesta després de dinar. Cal avisar-lo per tenir-lo en compte i dur un llençol per tal de tapar-los mentre siguen dormits.

La Comissió del Menjador del Sanchis.