(Image by Gerd Altmann from Pixabay)

Estimades famílies que el proper curs 2020-2021 portareu a les vostres filles o fills al Sanchis volem donar-vos les gràcies per la vostra elecció primerament, també volem donar-vos la benvinguda i volem aprofitar aquest espai per recordar-vos que dijous dia 30 de juliol a les 10:30 hores es celebrarà la primera reunió amb les tutores de tres anys María José i Anna.

Aquesta reunió és molt important, ja que es donaran pautes per a l’inici del curs, a més les tutores vos explicaran com serà l’entrada progressiva de les xiquetes i dels xiquets a l’escola i també hi estaran a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

Donada la importància d’aquesta reunió hi esperem comptar amb totes les famílies que el proper curs inicien les seues filles i fills el curs de tres anys al nostre centre.

La reunió es farà al menjador del centre que es troba a la planta baixa de l’edifici d’Educació Primària.

No oblideu dur la vostra mascareta!!!

Moltes gràcies per la confiança dipositada a la nostra escola.