Benvolgudes xiquetes del Sanchis,
Benvolguts xiquets del Sanchis,

Com ja sabeu, aquest any està entre nosaltres un virus que també ens hi està acompanyant, el COVID-19 i ens hi està complicant un tant el poder estar amb tots vosaltres.

Però no vos preocupeu… els millors desitjos i els  regals ja hi són de camí!!!

Tant el  Pare Noel, Melcior, Gaspar, Baltasar i alguna que altra persona del Nadal que també reparteix  alegria, esperança, bons desitjos i algun que altre regal hem aconseguit un salconduit de l’alcalde d’Alaquàs i encara que hi som amb aquesta  pandèmia vos assegurem per totes i cadascuna de les cases de les xiquetes i xiquets del Sanchis.

De segur que passem! 

Totes les xiquetes i xiquets del Sanchis hi esteu donant un gran exemple de responsabilitat complint totes les normes sanitàries per  a combatre el coronavirus i volem premiar-vos amb una nit màgica.  

 Per favor, continueu complint les normes sanitàries i et demanem que ja estigues finalitzant l’escriptura de la teua carta de desitjos, perquè ja queda menys per a l’aplegada del Papá Noel, de nosaltres mateix o de qualsevol altra persona del Nadal…

 I recorda… sigues molt responsable!!!

 Melcior, Gaspar i Baltasar.

Posted in: Actividades.
Last Modified: marzo 19, 2021