A partir del proper dia 01 de març, si es detectara qualsevol positiu per Coronavirus al nostre col·legi, el Centre de Salut Pública de Torrent enviarà directament a les famílies carta informativa comunicant el procediment a seguir front el cas detectat mitjançant l’aplicació
GVA Web Família 2.0

 

Donada la importància de rebre informació detallada front possibles confirmacions d’alumnat positiu en COVID-19 vos animem a que vos instal·leu l’aplicació mòbil GVA Web Família 2.0, la qual hi està a la vostra disposició tant si utilitzeu terminals iPhone com qualsevol altre amb sistema Android.

Si tens un mòbil amb Android cal et descarregues l’aplicació des del Google Play:

Si tens un telèfon amb sistema iOS cal et descarregues l’aplicació des de l’App Store d’Apple: 

CONSIDEREM QUE DUR L’APLICACIÓ AL MÒBIL ÉS LA MILLOR OPCIÓ I QUE ACTIVEU REBRE NOTIFICACIONS PER A ESTAR SEMPRE INFORMADES I INFORMATS DE QUALSEVOL NOVA PUBLICACIÓ RELATIVA A LA VOSTRA FILLA O FILL.

Si no disposes de mòbil amb accés a internet també podràs accedir a l’aplicació WEB FAMÍLIA 2.0 accedint des de qualsevol ordinador o tablet al web d’ITACA Família.

En tots els casos el funcionament és el mateix, cal identificar-se amb el teu número NIF, NIE o passaport i introduir la contrasenya que vos vam enviar al moment de matricular la vostra filla o fill.

Si no la recordes pica en «He oblidat la contrasenya» que trobaràs a la pantalla d’accés baix. Si encara així continues amb problemes d’accés demana cita i des de secretaria tractarem d’ajudar-te a facilitar-te l’accés.

Pots demanar la cita prèvia picant ací:

Salutacions ben cordials.