Us informem de totes les novetats que ens durà el mes d’abril:

itacaEl proper dia 01 d’abril podreu accedir a la web d’ITACA FAMÍLIA i obtenir en format electrònic les qualificacions del vostre fill o filla.
Podeu accedir també des de la pestanya d’ITACA que hi ha a dalt de la pàgina principal de la nostra web.
Si encara no tens la constrasenya d’accés pots demanar-la en Secretaria i recorda que poden accedir tant el pare com la mare dels alumnes sempre de què disposen d’un correu electrònic.

iindiceDonat que canviem de mes, també la cuina canvia el menú, pots consultar-ho ja a la pestanya superior de «Menjador» i entrant a la de «Menús del Menjador«.
O picant sobre aquest enllaç.

calendarioUs recordem que les vacances de Pasqua són del 17 al 28 d’abril, tal i com figura al calendari escolar aprovat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a proposta del Consell Escolar Municipal.

cropped-cabecera-caritas

Aquest mes d’abril continuem amb la Campanya de Recollida d’Aliments i Productes de Neteja que realitzem de forma coordinada entre Cáritas-Alaquàs i l’AMPA de la nostra escola.
Aquest mes ens han demanat un paquet d’arròs i el producte de neteja o higiene personal (detergent, paper higiènic, gel de bany, xampú….) que consideres convenient.
Gràcies a la vostra col·laboració aquesta campanya és tot un èxit i agraïm la vostra participació. .