Durant el dilluns dia 07 d’abril s’ha desenvolupat la quarta jornada d’Educació Vial.
Després de que el dijous passat no vàrem poder realitzar aquesta jornada per la pluja, i com ja no teniem el material de la DGT, hem tingut que utilitzar diversos materials d’Educació Física i una poqueta imaginació per a muntar un circuit nou…

Aquest dia els responsables de muntar i desmuntar el circuit ha segut la classe de 5é d’Educació Primària PIL i vos assegurem que han realitzat una bona tasca. Des d’ací donem les gràcies a totes les persones que han col·laborat,  pel que han fet i pel seu bon treball. Els xiquets i xiquetes de 5é PIL  varen treballar en equip amb els grups d’aquesta jornada… Una representació d’ells els pots veure a la foto amb 1er PIP.

5é PIL amb 1er


Moltes gràcies per la vostra ajuda, la vostra col·laboració és essencial per fer aquesta activitat!!!

Hui dilluns  han participat els següents grups:
6é d’Educació Primària PIP:

6PRIM PIP


Quart  d’Educació Primària PIP:

4ºPIP

3r  d’Educació Primària PIP:

3ºPIP

Primer d’Educació Primària PIP:

1ºPIP

L’activitat de l’Educació Vial ha arribat a la fi amb els grups de hui… Hem aprés, hem gaudit tots, des dels més xicotets als més majors amb l’Educació Vial…
Volem agrair als xiquets i xiquetes del 3r. Cicle  la seua col·laboració, ja que han fet de policies, de vigilants al pàrquing, de semàfors, de peatons, fins han llevat punts i han ficat multes als conductors de bicicletes i patinets…

Moltes gràcies Xics i Xiques  per la vostra ajuda, la vostra col·laboració ha estat essencial per fer aquesta activitat!!!

Agraïm també la col·laboració de les mestres d’Educació Fisica, Celia i Ana, per dur a terme l’activitat d’Educació Vial  i també de manera especial a  Jéssica «la mestra en pràctiques» per la seua implicació…
Moltes gràcies !!!!!

Posted in: Actividades.
Last Modified: abril 13, 2014