Aquesta setmana comencem amb una cançó molt coneguda per tots nosaltres!

Per a gaudir de la cançó podeu vore aquest vídeo tan original fet amb pictiogrames, el qual ens permet entendre el seu missatge, només has de fer clic al seu títol

MENSAJES DE AGUA

La cançó ha sigut triada per l’alumnat de 5é – PIP i ací estan tots.

Però no sols això, a més ens han preparat la decoració del nostre suro informatiu…Es nota que estan fent-se majors!neus-ok

 

Aquesta cançò és de MACACO

macacoMacaco es un artista español nacido en Barcelona (España), cuyo nombre real es Daniel Carbonell (n. 1972). En sus orígenes como músico callejero en las ramblas de Barcelona recluta a músicos de diversos países como Brasil, Camerún, Venezuela o España, y arranca su propio proyecto multicultural bautizándolo con el nombre de su apodo: «Macaco». Su música es una mezcla de rumba, reggae y funk con acentos electro de música hispanoamericana y de rumba. Canta en diferentes idiomas, entre ellos el español, portugués, francés, inglés, catalán e italiano.

TINGAU TOTES I TOTS UN BON COMENÇAMENT DEL MES DE DESEMBRE!