Durant bona part del dia hem tingut un autobús de color groc al patí de l’escola.Aquest autobús sols estarà a la província de València tres dies i un d’ells ha sigut en Alaquàs.
Ens sentim molt afortunats!!!

005-autobusjovi1   No ha sigut cap accident, ha sigut que mitjançant l’empresa «Comercial de Suministros Escolares» tot l’alumnat d’Educació Infantil ha pogut participar en un taller sobre pintura dins l’autobus.006-autobusjovi2Com a curiositat comentar-vos que encara que l’autobús pareix nou (perquè hi està tot reconstruit) té més de 80 anys, les portes s’obrien per manovella, la velocitat màxina que alcança és de 70 quilòmetres a l’hora i les finestres, per suposat, es baixen perquè entre l’aire, ja que no disposa d’aire condicionat…
008-autobusjovi4Per dins hi está tot preparat per tal de que vint-i-cinc alumnes estiguen asseguts en bancs i a les taules puguen realitzar el taller dirigits per dos minitors i la mestra de cadascuna de les classes.
Properament pujarem a la nostra pàgina web un recull de fotos d’aquesta activitat.

Els xiquets i les xiquetes s’ho han passat d’alló més bé!!!!