Aquesta setmana, com no podria ser d’altra forma, la sirena musical farà referència a les falles i no sóls comptarem amb una sola cançó… comptarem en tres i amb una sorpresa de regalet!!!

imagesI no serà una mascletà el regalet encara que la pirotècnia i els pirotècnics són una de les tradicions més importants de la nostra terra junt a la música.

De la unió de la música i de la pólvora va nàixer la 9ª Simfonia de Vicent Caballer on huitanta músics van fer una interpretació sonora d’una mascletà.
Si vols veure el vídeo, ací el tens:

Però les nostres Sirenes Musicals seran un tant més clàssiques i cada dos dies gaudirem d’una cançó distinta per entrar i eixir:

Dilluns i dimarts escoltarem «La manta al coll«, interpretada per «Els Pavesos«, grup musical format dins una falla on destacava Joan Monleón.
Dimecres i dijous  sonarà tot un clàssic «València en Fallas»
I tancarem la setmana el divendres 13 i el dilluns 16 amb «El Fallero» del mestre Serrano, el qual composà el pasdoble per tal d’impulsar la festa fallera.
Ací tens més informació de com va nàixer aquest tema.

I la sorpresa quan sonarà?…. estigues alerta!

Properament publicarem a la web el llibret faller de la nostra falleta amb els actes i els horaris que realitzarem el proper dia 16 de març.