001-DSC02142

La darrera entrada que vàrem publicar sobre les jornades d’Educació Vial al nostre centre portaven com imatge inicial una pista buida, sense cap bici ni patinet i ens donava una certa sensació de pena.
El problema era que aparegué la pluja i ens va impedir que durant dos dies no es poguera desenvolupar l’activitat programada i el problema era encara més greu perquè el divendres era el darrer dia que podiem comptar amb el material cedit per la DGT perquè passava a altra escola i no se’l podien quedar de cap manera… però…

…apareix la màgia del Sanchis!!!

Sense material de la DGT les mestres d’Educació Física amb els alumnes de pràctiques són capaços d’organitzar un circuit semblant al que teníem la setmana passada amb molt de material reciclat, dotze senyals de tràfec penjades de «piques» d’educació física i un pot de pintura blanca per pintar en terra els senyals necessaris que no disposem… i gràcies a aquesta solució ingeniosa la resta de grups que no pogueren participar en l’activitat ho faran entre hui i demà. Si demà plou doncs no passarà res… el proper divendres finalitzarà l’activitat perquè ara el Sanchis ja hi té circuit pròpi per fer l’activitat. 

A grans problemes… solucions senzilles!!!

Vos asegurem que tot l’alumnat que ha participat hui ha gaudit tant o més que amb el material original. 

Com a mostra vos deixem un recull fotogràfic:

Segon curs d’Educació Primària A:

Primer curs d’Educació Primària C:

Quart curs d’Educació Primària C:

Sisé curs d’Educació Primària V:

Demà, si el temps no ho impedeix conclourem les II Jornades d’Educació Vial al Sanchis.