El passat dia 28 i 29 d’abril tots els cursos de primària del Sanchis vam anar a l’Auditori Municipal per tal de gaudir d’una excel·lent obra del grup teatral «Dinamo produccions teatrals» que portava com a títol

camembertEn aquesta obra participava com actor un vell conegut del Sanchis: Ernest Sendín, el qual ha impartit durant vàrios cursos classes de teatre pels alumnes de quart de primària.

L’obra ens mostra com al Regne de Camembert, (a la nostra vida diària), les seues aventures, els seus entorns, els seus divertits personatges seran els encarregats de mostrar-nos, des d’una visió diferent, la importància de ser fidels a nosaltres mateixos, de valorar i acceptar als altres i de perseguir els nostres somnis per molt que costen.
Et deixem un recull de fotos de l’obra:
Gaudirem molt de la representació!!!
Camembert-07