003-IMG_0234Posats novament en contacte amb els nostres corresponsals en Olocau us puguem informar que tot continua segons tot allò organitzat abans de l’eixida i que les novetats giren al voltant d’alguna que altra caiguda sense major importància i d’alguna gola que s’ha quedat sense veu i no precisament pel fred que fa.

L’oratge els ha donat treva, ha plogut un poc per la vesprada, però no ha segut impediment per fer els jocs previstos pels monitors i monitores. (És una sort comptar amb un alberg com aquest, ja que està molt bé preparat i es poden fer activitats tant a l’aire lliure com en diversos espais interiors).


La jornada ha començada amb el cant d’un pardalet que els ha despertat a totes i tots, sense que fera falta despertador i després del desdejuni a les piràgües:

Per repondre forces hem dinat uns espaguetis quasi quasi tan bons com els que fa la nostra cuinera del Sanchis…
La vesprada ha continuada amb jocs, com ja vos hem comentat a l’inici d’aquesta crònica i ja està tot el món pensant en el sopar i en la festa d’aquesta nit en la discoteca que ens han preparat els monitors de l’alberg.

Està previst eixir cap a Alaquàs a les tres de la vesprada i s’espera que l’autobús aplegue al col·legi a les quatre.