XiquetsHui  20 de novembre és celebra a tot el món el Dia Universal dels drets dels Infants i al Sanchis també volem celebrar-ho.
Al llarg d’aquesta setmana s’han realitzat activitats i murals commemoratius a les classes, confecció de pins i lectura de poemes.
Tots els xiquets i xiquetes de la nostra escola estan presents i són importants sempre i amb les seues paraules, idees i pensaments que han escrit dins d’una flor, d’un llapis o d’un trencaclosques hem decorat els corredors…
Mafalda y AmigosEls DRETS  i  els DEURES són dos coses que no podem oblidar :
Els DRETS són una cosa important que ningú et pot llevar i que tenim totes les persones des que naixem… y els DEURES són les tasques que hem de fer perquè totes les persones puguem viure bé.
Aquestos DRETS i DEURES els  hem de complir, els DRETS són responsabilitat dels adults, i els DEURES  responsabilitat dels xiquets i xiquetes,  i pares i mares vetlar perquè es complisquen.
Derechos         Deberes
El Dia Universal de la Infància es celebra el 20 de novembre perquè eixe mateix dia de l’any 1959 es va signar la Declaració Universal del Drets de l’Infant; a l’any 1979  l’Organització de les Nacions Unides va establir novament el 20 de novembre el Dia Universal dels Infants i també altre 20 de novembre de l’any 1989, trenta anys més tard d’haver-se signada la Declaració Universal, es va adoptar la Convenció dels drets de l’Infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides.
20 nov

Et deixem amb un vídeo sobre aquest tema:

La nostra escola ha volgut homenatjar a TOTS els XIQUETS i XIQUETES de tot el món, per a conmemorar aquest dia  hem fet un mural a  l’entrada  amb Mafalda i els seus amics.
MAFALDA  no és solament un personatge humorístic és alguna cosa més, és un símbol, representa la llibertat,  la democràcia i els drets humans. Tot açò es veu dins i fora de les tires dels seus llibres. L’any 1977  Quino, l’autor de Mafalda, crea a petició d’UNICEF unes il·lustracions en les quals Mafalda reivindica els drets dels  xiquets i xiquetes.
Mafalda-todosAquesta vegada els alumnes de 6é han ajudat i col·laborat per a fer el nostre mural i aquest és el resultat …
Mafalda i AmicsMafalda

 

Posted in: Actividades.
Last Modified: noviembre 21, 2015