DSC08891pe

Aquests són els tres Premis Extraordinaris del 2015 al Sanchis.

La nostra felicitació a Esther Baena Leganés, David Fresquet Martín i Sara Ortega López per haver aconseguit el
Premi Extraordinari al rendimient acadèmic en Educació Primària del passat curs 2014-2015.

És per a tota la Comunitat Educativa del Sanchis un plaer haver gaudit d’uns alumnes com vosaltres i volem felicitar-vos pels èxits aconseguits durant tota la vostra etapa en Educació Primària i desitgem, ara en secundària, contiueu duguent amb orgull el nom de la nostra escola, el del Sanchis, per allà on aneu, ja que tots nosaltres som molt orgullosos de vosaltres.

No volem deixar passar aquesta oportunitat per felicitar també a les vostres famílies, les quals amb el seu esforç també han contribuit amb el vostre Premi, ni a tots els i les mestres que al llarg de tots aquests cursos vos han donat classe.

Ara cal continuar esforçant-se dia rere dia per millorar com a persona!