L’objectiu fonamental de tot menjador escolar és educar les persones en tot allò relacionat amb l’alimentació.

La Comida-000-10Les monitores del menjador i els mateixos alumnes van determinar que una cosa a millorar durant el temps del dinar era reduir el nivell sonor que hi havia al menjador.

Per tal de baixar el nivell sonor, les monitores van rebre formació especialitzada des de l’empresa i es va instal·lar un semàfor que indicava en tot moment el nivell sonor que hi havia al menjador.
L’objectiu era mantenir la llum verda encesa el màxim de temps possible i que si aplegava a encedre’s la llum groga, els mateixos alumnes s’adonaren i baixaren el soroll per ells produït, per tal d’evitar que la llum roja s’il·luminara…

IMG_9327Tot èxit té que anar acompanyat d’una recompensa!

Per tal motiu es va celebrar el «1er Dinar de Gala» per premiar a totes les persones que havien aconseguit reduir més el seu nivell sonor, havien dinat de forma més correcta i havien ajudat més a la resta de companys o monitores.

La taula es va parar com tocava per a l’ocasió i es van cuidar tots els detalls:

Detalle mesa 0-02

Els usuaris del menjador que van dinar a la taula per part d’Educació Infantil van ser:
Infantil-09Les i els alumnes d’Educació Primària que participaren al Dinar de Gala van ser:
Primaria-23Tot dinar de gala que es prècie necessite de cambrers especialitzats, i al nostre dinar vam comptar amb un d’ells:
Camarero-01(Moltes gràcies Paco per les facilitats prestades)

Seguidament podràs conèixer de més a prop a totes les persones que tenen l’honor d’haver participat al primer  «Dinar de Gala» al menjador del Sanchis.

Ara sols ens queda continuar treballant dia a dia i preparar-nos pel «Segon Dinar de Gala» que celebrarem a finals d’abril!