Ja hem passat l’equador de les jornades d’Educació Vial al Sanchis aquest curs 2012-2013 i volem comentar-vos que ha sigut un dia molt especial perquè hui han participat amb els seus «vehicles» l’alumnat de tres anys.
Era molt divertit veure-los conduint i respectant les normes de circulació ajudats tant pels «polis» del Sanchis (cal felicitar els i les alumnes de 5é de Primària PIP-C pel seu treball i dedicació) com pels policies locals Quique i Vicent. No volem oblidar tampoc el treball i les ganes de Jorge i d’Álvaro , els quals amb la seua alçària, una i altra vegada han doblegat l’esquena per tal d’ajudar els més menuts.
L’alumnat de segon, cinqué  i primer que huí també han participat s’ho han passat d’alló més bé.

A més, aquesta vesprada s’ha realitzada la xerrada d’Educació Vial pels pares i mares amb la col·laboració d’agents de la Policia Local d’Alaquàs, membres de la DGT i un responsable de Norauto que ens ha explicat els diferents sistemes de retenció infantil que podem utilitzar als nostres vehicles cada dia.
Agraïm la dedicació de totes aquestes persones i dels pares i mares que han vingut aquesta vesprada a la reunió informativa.
001-la fotoSeguidament us presentem un resum gràfic de la jornada d’avuí.
Segon Curs d’Educació Primària PIP-C:

Cinqué Curs d’Educació Primària PIP-C:


Primer Curs d’Educació Primària PIL-V:


Educació Infantil 3 anys PIP-C:


Educació Infantil 3 anys PIP-C:


Demà, si és que el temps no ho impedeix, continuem amb la quarta Jornada d’Educació Vial d’aquest curs.