Daily Archives: 19 de junio de 2013

Festa de Graduació dels alumnes de 6é.

Com ja és tradicional a la finalització del curs escolar, aquesta vesprada, s’ha realitzada la Festa de Graduació dels alumnes de sisé de primària. L’acte ha començat amb el visionat d’un vídeo de vora 45 minuts on s’ha fet un repàs dels nou cursos que aquests alumnes han estat al nostre centre, des de que van entrar en tres anys en Educació Infantil amb Rosa L o Susana.
El primer cicle el van cursar amb María Jesús, Pilar, Alba i Mati.
El segon cicle van cursar en Pilar P. Rosa P i Amparo S.
Visionat el vídeo Pilar, Carmen i Josep (tutors durant el tercer cicle) han repartit els diplomes a tots i cadascun dels alumnes que han finalitzat l’Educació Primària aquest curs.
Una vegada repartits els diplomes s’hem fet una foto tots els grup amb els i les docents que els han impartit classe al llarg de tots aquests cursos.

Una vegada repartits els diplomes hem finalitzat l’acte a l’Auditori amb un vídeo molt divertit dels i de les alumnes, el qual moltes vegades ha produït un fort aplaudiment entre el públic, per les imatges tan divertides que hem vist, ja que es comparava un mateix alumne quan era menut amb imatges actuals.
És d’agrair l’esforç d’Ana amb el muntatge de tots els vídeos!!!

Una vegada ja en el pati de l’escola hem gaudit d’orxata fresca i d’uns fartons repartits per la directiva de l’AMPA.

Des d’aquestes línies agraïm l’esforç realitzat per l’AMPA, per les tutores i tutor de sisé de primària, pels docents, alumnes i famílies que han participat en aquest acte.
004-DSC03986Tant Pilar, Carmen com Josep desitgen que la Secundària siga un temps molt positiu per tots vosaltres.

Sobre les beques de Menjador per al curs 2013-2014

La Conselleria de Cultura, Educació i Esport ha publicat una nota on informa que properament es convocaran les beques de menjador i que el seu termini serà fins el dia 12 de juliol.
Ací hi està la nota enviada per Conselleria.
Hores d’ara no tenim la convocatòria. Al moment de la seua publicació ho comunicarem amb nota escrita si encara estan els alumnes al centre, publicant nota al suro del centre, enviant correus electrònic a les famílies i publicant una entrada a la web del centre.
Preguem mireu totes aquestes vies de informació per tal de que totes les beques siguen demanades sense cap problema.
Quedem a la vostra disposició.