Daily Archives: 2 de mayo de 2014

Contacontes: «El secret de l’univers» organitzat per l’AMPA.

Captura de pantalla 2014-05-01 a la(s) 14.27.19Amb motiu del dia del llibre l’A.M.P.A. organitza un contacontes per a tots aquells xiquets i xiquetes que siguen socis de la nostra associació.

 El proper dilluns dia 5 de maig a les 17:20 en el menjador del col·legi podrem gaudir de l’obra «El Secret de l’Univers» interpretat per la Companyia «Azotea  Cia Teatro». Aquesta obra tracta de com les amiges Pipa i Vega s’enfronten a separar-se durant un temps perquè Vega se’n va a viure a un altre lloc, a l’altra punta del nostre planeta.
-Que què és un planeta?
-Una cosa que sura a l’espai…
-I què és l’espai?, i les estreles?…
Pipa i Vega trobaran resposta a totes les seues preguntes a la golfa on amb molt de misteri i juntes quasi van a descobrir el secret de l’univers.
Pots veure un vídeo d’aquesta representació picant ACÍ

 Respecte al concurs literari per a pares i mares us recordem que el darrer dia d’arreplega dels contes breus serà el proper dilluns 5 a les 9:00 hores i a la vesprada s’entregarà el premi al guanyador o guanyadora.

Vos esperem.

cropped-cabecera-caritasAprofitem aquesta entrada per recordar-vos que continuem amb la Campanya Solidària que fem conjuntament amb Cáritas-Alaquàs.
Aquest més arreplegarem farina.